Litet skrivarkurssug…

Jag vill ju väldigt gärna gå en skrivarkurs någon gång. Igår satt jag på Folkuniversitetet en stund innan min sångkurs började. Hade varit på utvecklingssamtal på förskolan en ganska obekväm tid och utnyttjade kvarvarande arbetsdag bäst genom att åka direkt till Folkuniversitetet och jobba där tills kursen började.

Hur som helst, lektionssalen ligger på samma ställe som lektionssalarna för Skrivarakademin och jag överhörde några som väntade på att en sådan kurs skulle börja. Det lät ju väldigt mysigt att skriva, såklart. Men det kräver ju en del. Mellan kurstillfällena ska de skriva texter och läsa/feedbacka andras texter. Finns inte på kartan att hinna/orka det nu.

Men någon gång… keeping the dream alive…

(Känns väldigt skönt att min sångkurs inte kräver någon övning mellan tillfällena, vi har bestämt att inte ha någon avslutningskonsert eller så, så vi kan bara dyka upp och sjunga det kursledar-Anna säger åt oss att sjunga, nya grejer varje gång.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *