Emma & Johannes på besök

Igår kom Emma och Johannes på besök. Vi åt trerätters middag med visst pumpatema. Till förrätt blev det en pumpasoppa gjord lite på friform men starkt inspirerad av Vegorikets Pumpasoppa med curry och kokosmjölk. Rostade pumpafrön som tillbehör. Huvudrätt blev stekt tofu med ris, ärtor och trattkantarellsås. Efterrätt Vegansk glutenfri pumpapaj à la Veganrecept & galna upptåg, med vispad sojagrädde.

Trevligt. Och intressant att testa pumparecept, det kan jag tänka mig att göra fler gånger. Har sett att det finns frysta pumpatärningar att köpa på Mathem, om jag inte pallar slakta pumpan nästa gång… men det var iofs rätt kul. Och man får pumpafrön!

Som väntat åt barnen mest tofu, ris och ärtor. Sander älskade pumpafröna också. Pumpapajen var inte ok, men de gillar grädde… Uppdatering: Jo, Sander gillade visst fyllningen i pumpapajen, han åt massor av det som blev över sen.

I morse sa Sander att han ville att Emma och Johannes skulle hämta honom på förskolan idag. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *