Rykande tvättmaskin

Ni vet den härliga känslan när man öppnar luckan till den nykörda tvättmaskinen och känner doften av… rök?! Vänta nu..?!

Japp. I söndags kom det rök ur vår tvättmaskin. All tvätt i den luktar apa.

Vi har bytt hyresvärd, så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig, men jag lyckades få tag i ett telefonnummer som jag ringde igår måndag. På tisdagsmorgonen kom en kille och undersökte tvättmaskinen. Trumman var visst på väg att hoppa ur… så vi ska få en ersättningsmaskin. Kanske redan imorgon. Så hittills känns det bra…

Tur att vi låg bra till tvättmässigt. Men jag ser fram emot att tvätta om den rökstinkande tvätten och se om den går att få fason på.

P.S: Om någon faktiskt besöker webbsidan och inte bara läser bloggen i rss-läsare eller mail så kan det hända att ni inte riktigt känner igen er alltid. Jag håller på och experimenterar med bloggteman (sedan en tid tillbaka…), men har varken bestämt mig eller fixat färdigt något tema (ursäkta engelska ord här och där…).

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.