Hoppa till innehåll

Vuxenkalas och vab

I lördags hade vi “vuxenkalas” för barnen, dvs far- och morföräldrar samt Emma och Johannes kom hit och firade.

Många många gäster!

Jag brukar ju fixa ganska mycket till våra kalas och liknande, men den här gången övade jag mig på att släppa kontrollen lite… Jonas fixade allt och bakade gluten- och sojafri mandeltårta till fikat och handlade allt till en tacomiddag. Tårtan var lite av ett experiment, men den var god och gick hem hos barnen också, eller åtminstone hos Ava. Jag åt upp Sanders bit (mer till mig!), men han var nöjd ändå eftersom vi safeat och även inhandlat chokladbollar.

Fler bilder:
» ‘Avas och Sanders vuxenkalas 2015’ på Flickr

Ava fick ju feber efter sitt kalas och den här gången var det visst Sanders tur…

På söndagen var Ava och Jonas iväg på barnkalas på Lidingö brandstation, häftigt! Missade ett uppträdande med MusicKidz (kören), men brandstationskalas smällde ju väldigt högt…

På måndagen vabbade jag innan jag gav mig av till jobbkonferens fram till sent på tisdagen.

Sander var på förskolan på tisdagen, men hade varit trött och hostig och inte undra på det med tanke på att han hade (måttlig) feber när jag vabbade igen på onsdagen. Har vabbat idag, torsdag, också. Får se hur det blir imorgon.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *