Hoppa till innehåll

Liten utflykt till Karlbergsparken

Det har varit en vecka av vab och sjukdom. En enda dag lyckades jag jobba… Jag är fortfarande hostig och mosig, men idag tog i alla fall jag och barnen en sväng i Karlbergsparken medan Jonas städade.

Jag tog faktiskt med mig systemkamera och fotade lite. Det är så trist att bara ha dåliga mobilbilder annars. Nu är jag ju en väldigt lat fotograf som kör på full auto eftersom jag inte orkar lära mig hur man gör, så det blir ju ofta väldigt obalanserat ljus och så, men det är ändå stor skillnad i kvalitet.

Kul att få med på bild lite hur Ava ser ut i munnen nu, det är ju smått kaotiskt där inne med gluggar och helt enorma vuxentänder som kommer upp. Undrar just hur det ska gå för dem att få plats…

IMG_0607

IMG_0630

IMG_0652

IMG_0613

IMG_0602

IMG_0565

» Fler bilder: ’Liten utflykt till Karlbergsparken’ på Flickr

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *