Egen helg med ond fot, soffhäng och lite skrivande

I helgen hade jag något så lyxigt som en egen helg att styra över helt själv. Jonas och barnen åkte till farmor och farfar i fredags och fick en fin helg där.

Jag gick en sväng på stan när jag slutade jobbet på fredagen och njöt över att inte behöva passa några tider. Väldigt skönt att kunna göra så utan att göra värsta stora grejen av det och planera långt i förväg…

Tyvärr trampade jag snett i fredags morse. Det gjorde ont då, men kändes sen knappt nånting… förrän jag gick hem från jobbet. Inga problem att gå, men det kändes. Och sen blev det värre under helgen (men är på bättringsvägen nu). Det bidrog i alla fall till en väldigt slö helg… det och det gråtrista regnvädret. Jag låg mest i soffan och tittade på Downton Abbey och Gilmore Girls. Och sov en hel del, såklart. Sååååå skönt.

Jag plockade faktiskt också fram ett gammalt manus, läste igenom det och började peta i det så smått för att uppdatera en del grejer som redan hunnit bli omoderna… Det vore roligt att ta tag i skrivandet, men tiden går ju åt i vanliga fall.

Löpning blev det inget av… och jag väntar ett tag till pga foten, men rackarns alltså, jag har kommit från min rutin och gillar det inte (inte bara foten utan även förkylningar, trötthet, opepp och annat bjäfs innan som bidragit). Hoppas det inte kommer fler hinder när foten känns springbar.

Om ett gäng veckor är det jag som åker iväg med barnen och Jonas som får rå sig själv.

Sååå skönt att bara få vara. Att få bestämma över sin tid. Önskar att vardagen kunde vara lite mer så, för såna här helger kan ju inte bli av så ofta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *