Hoppa till innehåll

Dagens te: vanilj

Dagens te:

2. VANILJ, SVART
Trots att vanilj är en vanlig smaksättning är det första gången i Te-adventskalenderns historia som vi har med ett vaniljte, på tiden kanske ni tänker! Men väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge.

Grejen är ju att jag aldrig kan vänta för länge på vaniljte. Vaniljte är lite av min nemesis i tevärlden. De enda som möjligen är värre är kola och hibiskus. Vanilj och kola brukar vara kemikaliga och sliskiga. Hibiskus brukar vara surt och dyka upp i oväntat många teer för att man vill få till en röd färg och friskhet i ett äppelte eller så, men jag tycker mest att det är blä…

Nåväl, detta specifika vaniljte då? Det luktade faktiskt inte lika illa som vaniljte brukar göra. Men det är nog ändå doften som stör mig mest, det kommer liksom en whiff kväljande vanilj emellanåt, men annars är det ju inte så farligt. Jag fortsätter att dricka det under dagen.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *