Hoppa till innehåll

Häng med på en episk läsutmaning!

Jag har precis börjat bocka av böcker i The epicest of the epic reading challenges of the universe! Låter väl coolt? Jag har gjort en ny undersida där jag bockar av dem: Epic reading challenge!

I korthet är det en låång lista (101 punkter) med kriterier som ska uppfyllas av böcker du läser. Varje bok får sättas på två kriterier, så om man optimerar går det att uppfylla kraven med 51 böcker. Men troligtvis blir det väl några fler… vi får se hur det går! Se mer på länken ovan.

Visst vill du vara med?!

Publicerat iBöcker

5 kommentarer

    • Helena Helena

      Jaa, haka på så peppar vi varandra!

  1. Fast jag tänker mig att göra den analogt.

  2. Men vi kan ju peppa varandra ändå såklart.

  3. Lucia Lucia

    Men vilken rolig lista! Tänker absolut mixa in den i mitt läsande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *