Hoppa till innehåll

Klasslistor till hösten

Nu har vi fått klasslistor för barnens klasser i höst. Sander börjar ju förskoleklass och Ava 4:e klass, hennes skola väljer att blanda om barnen till fyran.

Om Sanders lista kan vi väl egentligen inte säga så mycket. Vi vet ju inte vem någon är. Grannbarnet, som är den enda vi känner som också börjar i den skolan, är inte med på listan. Det finns en Ava, precis som det gör i Sanders förskolegrupp, det är ju lite lustigt. Det är mer jämn könsfördelning än något av barnen har nu. Sanders nuvarande grupp har många fler tjejer än killar och i Avas klass är det tvärt om. I Sanders blivande klass är det 17 tjejer och 12 killar (lite preliminärt antar jag).

I Avas blivande klass är de fem från hennes nuvarande inklusive Ava. Ingen från gamla förskolan (de är fem i hennes klass nu). Det känns ju lite mer vemodigt. Hon var i alla fall glad att få med sig ett par av de bästa vännerna, men hon har ju många vänner hon tycker om, så lite sorgligt är det allt. Men förhoppningsvis blir det bra.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *