Vegomässan 2018

Förra året var det ju bara jag och Sander som åkte till Vegomässan, i år blev det hela familjen. Ja, och så ganska många andra människor, förstås… Nackastrandsmässan var proppfull! Lite jobbigt, men kul att det finns ett så stort intresse, såklart.

Vi var mest där för smakproven och mååånga såna blev det. En bra blandning, köttsubstitut, choklad, chips, godis, groddar, zucchinistrimlor, juice, glass, yoghurt, kex, salta pinnar… Vi hade funderingar på att köpa lunch efter det, men det behövdes inte riktigt… Hittade inte heller något som såg ut att kunna uppskattas av barnen, men om vi varit där själva hade jag och Jonas definitivt nostalgiätit roti, som vi åt på bröllopsresan till Tobago.

Vi träffade några bekanta också, det var trevligt. Och jag blev igenkänd av en bloggläsare, som värsta nätkändisen. :D

Det blev inte många bilder, men här röstar i alla fall barnen på djuren i Vegovalet:

Och så här nöjd var Sander efteråt:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *