Kalasnovember

Nu är kalasnovember slut. I början hade vi ju barnens födelsedagar och firandet då. Mot slutet hade de sina barnkalas. Eller ja, Sander hade faktiskt sitt 1 december om man ska vara petnoga.

Till Avas kalas kom 9 kompisar (6 från nya klassen, 3 från gamla) på kvällsmys 17-22. Det var en liten kompromiss, Ava ville helst ha övernattningskalas, men hon ville bjuda fler än vi tyckte var okej att ha på övernattning… Så det blev att bjuda ganska många till ett längre kvällskalas i stället. Vi bjöd på hamburgare och sen kladdkaka med födelsedagsljus. Mot slutet visades filmen Z-O-M-B-I-E-S under inmundigande av snacks och godis. 

Avas kalas

Sander hade 11 kompisar på “läskigt kalas”. De flesta kom utklädda, Sander hade en skelettpyjamas. Jag hade fixat en massa temaenligt fika, inklusive en läskig tårta med en stor spindel i sockerpasta och marängspöken och Jonas ledde en lite läskig skattjakt på godispåsarna. 

Båda kalasen gick bra, phew!

Nu är det dags att tänka på jul i stället… Eller tja, Sander ska faktiskt ha ett litet födelsedagsfika med ett par förskolekompisar också. Kändes bättre än att bjuda dem till kalas med nya klassen som de inte känner.

(Skriver för övrigt detta i nya WordPress 5.0 med nya blockredigeringssystemet som jag stängde av min förhandsversion av förut för att den var så bångstyrig… Verkar smidigare nu, hoppas det blir bra. Känns väldigt annorlunda. Blev en ny variant på collage också ser jag…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *