Äntligen dessertskålar

Haha, när jag äntligen skriver här skriver jag om shopping. När jag egentligen borde skriva om… tja, varför inte skrivande? Jag skulle definitivt vilja skriva om skrivande.

Men nu har jag shoppat lite i alla fall. På nätet, i dessa coronatider. Har så länge velat ha små genomskinliga dessertskålar att servera diverse saker i. Pannacotta, t.ex., blir ju snyggt i såna.

Såg dessa på Lagerhaus för ett bra tag sedan, men var väl inte helt hundra säker. Men nu är jag det! Köpte 12 st för 200 spänn och de kom idag. Vi invigde dem med finglass. Jag är mycket nöjd. Det är BODEGA allglas 22cl. De är mindre än de ser ut att vara baserat på bilden nedan…

Nu får den där coronan ta och försvinna också så att vi kan bjuda hem gäster på dessert…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.