Utflykt till Bogesundslandet och geocaching i Vaxholms kommun

Oj, vad länge vi hann ladda för den här utflykten innan det faktiskt gick att få till den. Alltid något som störde ut den… Men idag så! Givetvis vaknade vi till en grå morgon, efter flera dagar med blå himmel och solskensglitter. Skam den som ger sig ändå va? Molntäcket lättade faktiskt och det blev en skön utflykt, om än lite blåsig.Jag hade spanat in Bogesundslandets naturreservat i Vaxholms kommun, vilket är en av de tre kommunerna som återstår innan jag får logga challengecachen för Alla kommuner i Stockholms län. Så vi åkte dit, parkerade vid Bogesunds slott och gick en bit på Stora Slottsrundan (orange markering) och sedan tillbaka.

På väg längs allén mot vattnet

Bogesund

Fint att gå längs vattnet

Kasta sten i vatten är alltid kul

Fikastund med bulle och varm choklad/te.

Många svanar höll till i vattnet

Försök till familjeselfie vid slottet

Bogesunds slott

Nu har jag bara Botkyrka och Salem kvar, sen har jag geocachat i alla Stockholms läns kommuner. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.