Hoppa till innehåll

Blodomloppet Visby :)

Idag fick jag Facebook-reklam, någonting i stil med “ska du springa Blodomloppet i helgen?”. Tja… jag borde ju springa idag, tänkte jag. Och alla Blodomloppet är ju virtuella i år, så man kan springa dem var som helst. Just idag funkade det att springa Visby-loppet, så varför inte? Jag har ju ingen lopptid på 5 km under 30 minuter ännu, så det var ett uppenbart mål. Ett annat mål var förstås PB på 5 km. Det första målet klarade jag – yay – men jag var tyvärr 10 sekunder långsammare än mitt PB från häromsistens. Nåväl, det känns rätt bra i alla fall.
Har faktiskt tänkt förut att man borde Blodomloppsturista lite, alltså åka till olika städer och springa loppet samt kolla sevärdheter, geocacha och sådär. Det kanske blir nästa steg, men nu har jag i alla fall sprungit Visbyloppet på distans. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *