40- och 50-årskalas i Nyköping

Igår var vi bjudna till mina föräldrar i Nyköping för att fira att jag fyllt 40 år och att min bror John snart fyller 50 år. Ava blev tyvärr sjuk, men vi övriga tre åkte som planerat och John kom med alla fyra kusinerna samt en pojkvän till en av dem.

Mamma och pappa hade rustat upp med ett partytält i trädgården ifall att det skulle bli regn – att vara inomhus kändes inte aktuellt i coronatider – men det såg inte ut som att det skulle behövas… förrän precis när vi skulle äta då himlen plötsligt öppnade sig och vräkte ner vatten över oss. Då var det väldigt tacksamt med partytältet! Sen blev det ganska fort fint igen. Konstigt väder…

Familjen samlad i partytältet

Regnet utanför… kolla plaskvåta duken!

Tomatdjungel i växthuset!

Stor händelse! Det gick att kissa i badrummet på övervåningen, som varit under renovering i VÄLDIGT många år. Nästan klart nu, men duscha får man göra i källaren ett tag till. Kanske fixat här uppe nästa gång vi kan sova över?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.