Hoppa till innehåll

Årets adventskalendrar

I år har barnen kalendrar med Funko Pop minifigurer, Ava från Nightmare Before Christmas och Sander från Fortnite. Jonas har en olyckokakekalender :D och jag har såklart en teadventskalender. Och så har vi radio- och tv-kalendrarna, Bamse-kalendern och en från Ica.

Här är några av figurerna barnen fått (de stora är normalstora Funko Pops och alltså inte från kalendern):

Jag köpte egentligen en kaffeadventskalender till Jonas, men det råkade tajma med att han slutade dricka kaffe igen, så han fick byta till någon annan. Då valde han den här med svarta “olyckokakor” med en förolämpningslapp i varje dag, haha.

Min teadventskalender har varit mestadels bra och den är väldigt fin. Men det känns som att det roliga är slut nu eftersom det bara är 12 olika sorter och det verkar som att de kommer igen i samma ordning i andra halvan. Stämmer det blir det örttrams på julafton. :(

Jag får en liten låda med en tepåse i varje dag:

När man vänder på dem och sätter tillbaka dem blir det en bild:

Jag hade varit sååå nöjd med kalendern om det varit 24 olika sorter! Alla hade inte behövt vara så himla holiday-iga, bara olika sorters te duger fint. Kanske får spara lådan och ordna en egen till nästa år (faller dock lite på att jag gillar överraskningsmomenten…). :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *