Tidig julklapp till familjen – ny TV

Förra helgen hade vi fullt upp med en tidig julklapp. Vi köpte en tv (65 tum stooor) på Black Friday och ny tv-bänk samt soffbord på Ikea. Så det blev mycket fix och det har varit stökigt sedan dess, men idag sålde vi åtminstone gamla tv:n (47 tum) som har stått på golvet i en vecka nu.

Vi invigde tv:n med att titta på en dokumentär om en väldigt söt kängururåtta. Verkligen stor skillnad på bildkvaliteten!

Om vi säger så här: Jonas var nog mer angelägen om ny tv än jag, men jag är ändå väldigt nöjd med den nya. Det är ju riktigt trevligt med en smart-tv med en massa appar. Tidigare tittade vi ju t.ex. på Netflix via PS4:an, som ibland låter väldigt mycket och såklart måste styras med spelkontrollen. Nu kör vi Netflix på tv:n med fjärrkontrollen och det funkar superbra, tv-appen känns precis som PS4-appen.

Premiärtitt

Det som var mindre roligt var förstås att få in tv:n – trots att vi fick den levererad till trottoaren var det plågsamt att få in den. Den stod fastsurrad på en pall som inte precis gjorde det lättare. Och så kom den några dagar innan tv-bänken och vi var tvungna att få plats med lådan någonstans så länge…

Förvaring av enorm tv-låda…
Jonas bygger tv-bänk

Vårt soffbord har länge sett hemskt ut, men vi har inte hittat något vi vill ersätta det med. Nu blev det till slut ett likadant billigt Ikea-bord som tidigare, fast i mycket ljusare färg eftersom den vi hade inte fanns längre. Egentligen ska det vara en skiva under också, men då kan man inte sticka in benen under bordet, så på det gamla bordet tog vi bort den och nu monterade vi den inte ens.

Nytt bord – gammalt bord

Det syns inte så bra på bilden men det gamla bordet är sååå slitet.

Nu är det lite roligare att se julkalendern varje morgon (via SVT-appen på tv:n så vi inte behöver passa någon tid).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.