Gröna Lund

Så var det äntligen dags för vårt bokade besök på Gröna Lund. 9:30-15 fick vi vara där och i år behövdes inga åkband. Jag var fortfarande lite skruttig efter covidspruta 2, men jag klarade en del i alla fall…

Stora nyheterna:

  • Sander fick åka Twister. Vi åkte den så snart vi kunde och, Sander var allt lite nervös, men sen älskade han den. Vi hade även en bokad expressingångstid till den 13:00, men just då var den stängd. Lyckligtvis hann den öppna igen inom timmen som bokningen gällde vid driftstopp, men då valde jag att agera fotograf när de andra åkte (sista bilden i collaget).
  • Monster, såklart, nya värsting-berg-och-dalbanan. När vi delade upp oss gick Ava och jag direkt till den. Den var ju mjuk och skön och så, men fyyyy vad snurrig och illamående jag blev. Får väl försöka igen nästa år och hoppas att det går bättre utan pågående vaccinbiverkningar. Åkte knappt något efter den…
  • Sander vågade går House of Nightmares!

Jag åkte/gick i alla fall Lustiga huset, Vilda musen, Twister, Monster, Blå tåget, Lyktan och Veteranbilarna. De andra åkte mer, hemska snurrade saker och så…

Spelade bort lite pengar på att tyvärr inte vinna en enorm låda vegansk kexchoklad, men kul att man kunde göra det i alla fall. Åt sojakorv med pommes till lunch och milkshake lite senare.

Glad att jag i alla fall inte var så dålig att familjen fick åka utan mig.

En kommentar

  1. Vad kul men jobbigt för dig att må illa! Jag åkte en flygande matta , tror jag det var, och mådde fruktansvärt illa. Det blev aldrig mer.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.