Hoppa till innehåll

Kungsholmen runt blev första riktiga loppet efter pandemirestriktionerna

Nu får man springa lopp igen, nästan som vanligt! Jag hade bokat två lopp i våras, Premiärmilen och Kungsholmen runt. Båda går nu i augusti i stället och sen har jag Tjejmilen i början av september, så nu duggar loppen tätt. Men det är ju kul, häftigt att saker börjar komma igång igen. Håller verkligen tummarna för att vi kan fortsätta gå åt rätt håll.

Det var ett lite annorlunda Kungsholmen runt, såklart på grund av kvarvarande restriktioner och för att banan om man ska vara petig i år faktiskt inte var Kungsholmen runt utan typ halva Kungsholmen fram och tillbaka. Starten gick som vanligt vid Rålis och man sprang längs Norr Mälarstrand och Kungsholms strand, men sen vände man precis vid bron här vid oss. Så i år gick loppet inte förbi vår lägenhet.

Jag hade en väldigt bra start, men sen kom backarna i mitten vid vändningen och då segade jag ihop en del… och sen blev det riktigt trögt på slutet. Jag är ändå nöjd att det gick så bra som det gjorde. Mellantiden vid 5 km var 0:30:50, så det var ju ganska nära att springa i alla fall halva loppet i min drömfart (målet är ju milen under timmen) och sluttiden blev 1:04:18.

Länge sedan sist man låg i gräset och pustade ut efter ett lopp…
Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *