Hoppa till innehåll

Bloggat i 22 år!

Den 21 januari år 2000, i en helt annan tid, skrev jag den här bloggens allra första inlägg. I vanlig ordning firar jag bloggfödelsedagen med lite statistik.

Antal inlägg per månad 2021
Antal inlägg per år 2000-2021

Ja, vad säger man, bloggen är ju inte vad den en gång varit, men jag försöker hålla liv i den lite mest för att den är ett så bra stöd för minnet. Glömmer så lätt sånt som inte finns dokumenterat…

Värt att nämna är kanske också fågelsidorna, de finns inte med i den här statistiken eftersom de är sidor på bloggen och inte blogginlägg. Men där lägger jag ju aktivt upp nya fågelarter jag lyckas fota.

Det där med mest populära sökord, som jag brukade redovisa, får jag inte till i år heller. Men jag skulle tro att listan på mest visade inlägg ändå ger en fingervisning. En del gamla godingar och lite nya bubblare:

Mest besökta sidorna 2021. De tre nedre är oväntade, en del andra är gamla godingar som brukar dyka upp och så är det några nykomlingar också som folk tydligen hittat!

Det får duga för den här gången. Grattis bloggen! :)

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *