I fas med fotoböckerna!

Fick nyligen hem fotoboken för 2018 och därmed ligger jag i fas med alla fotoboks/fotoalbumprojekten! Detta är STORT! Jag hade ju typ gett upp det, men så hittade jag som sagt en enklare approach.

Här är hela fotoboksgänget:

De första är böcker om speciella tillfällen/resor (och ja, titlarna är tryckta åt fel håll i början, ändå en förbättring jämfört med spiralryggarna…). Sen blev det en bok om Avas första år och efter det följer familjens årsböcker. För rättvisans skull fick Sander också en bok om sitt första år. 2017 och 2019 är vanliga fotoalbum, eftersom jag tänkte att det skulle vara enklare… Möjligen är ju en kvarvarande punkt att göra fotoböcker om dessa år i stället och spara lite plats i hyllan… Men just nu vilar jag i att vara nöjd med detta!

Utöver dessa har barnen varsitt litet häfte med bara bilder från sitt första år, som har varit deras att hantera hur de vill (eftersom jag är lite för rädd om de mer seriösa böckerna…).

Tänker att det också vore kul att göra böcker om barnens liv från 0-18 år och ge dem i present när de blir vuxna. 😊 Men det blir ganska stora jobb, förstås…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.