Hoppa till innehåll

Landet och Vårsalongen

Jag har ju delat på IG och FB… men egentligen vill jag skriva här också, jag bara brukar inte orka riktigt… meeen, en snabbis då!

Förra helgen var jag och Malin på deras lantställe, där vi brukar ha skrivhelg. Det blev ingen skrivhelg den här gången då, vi bara softade och det var väldigt skönt. Promenad följt av tupplur, hämtmat, prat, bläddra böcker. Vi såg både Talang-semifinal och Mello-final – för en gångs skull gillade jag faktiskt vinnarlåten. Jag har ju inte följt med i Mello och inte hört någon av låtarna tidigare, men jag fastnade för den och blev glad att den vann.

Softa på landet

I torsdags sågs vi igen och besökte Vårsalongen på Liljevalchs.

Kul, som vanligt. Men jag saknade något verk med Kungen. Fanns det inte i år? Jag är i chock. Jag hoppas att jag inte missade det (eller också hoppas jag att jag gjorde det, för det måste ju finnas ett…).

Efter Vårsalongen fick vi en fin promenad inåt stan och Mood-gallerian där vi åt gaaaalet god 8-rätters avsmakningsmeny + efterrätt (paketpris) på Waipo. Sååå gott. Och jag blev sååå mätt, men jag märkte inte riktigt hur illa det var förrän efteråt när vi började gå. Ojojoj. Jag är typ fortfarande mätt, tror jag. Kan man vara det, tre dagar senare?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *