Jag köpte ett tält!

Nordisk Halland 2 LW

Jag köpte tältet jag ville ha! Det känns bra, nu hoppas jag verkligen att få användning för det också. Det är ett litet tvåmannatält (sovutrymmet är 120 cm brett) och väger inte mycket mer än 1,5 kg (officiella vikten är just det, men inkluderar man alla pinnar och grejer är det något hekto till). Materialet är väldigt tunt, smidigt och lätt, men det medför ju också att det är mer ömtåligt. Så man får vara försiktig, men så himla skönt att inte behöva släpa värsta åbäket på vandring!

Får se när jag kan testa att sätta upp det. Är ju is och gegga ute nu… Har bara packat upp det och tittat på det på golvet hemma och testat att få i det i packsäcken igen. Det gick bra, men formen var jämnare när den kom än efter att jag packat om…

Hoppas att det kan bli lite friluftsliv när det blivit varmare och torrare. Jag har det mesta som behövs nu. Ingen riktig vandringsryggsäck för rejälare turer, men det gåååår väl att använda min reseryggsäck…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.