Hoppa till innehåll

Jag köpte ett tält!

Nordisk Halland 2 LW

Jag köpte tältet jag ville ha! Det känns bra, nu hoppas jag verkligen att få användning för det också. Det är ett litet tvåmannatält (sovutrymmet är 120 cm brett) och väger inte mycket mer än 1,5 kg (officiella vikten är just det, men inkluderar man alla pinnar och grejer är det något hekto till). Materialet är väldigt tunt, smidigt och lätt, men det medför ju också att det är mer ömtåligt. Så man får vara försiktig, men så himla skönt att inte behöva släpa värsta åbäket på vandring!

Får se när jag kan testa att sätta upp det. Är ju is och gegga ute nu… Har bara packat upp det och tittat på det på golvet hemma och testat att få i det i packsäcken igen. Det gick bra, men formen var jämnare när den kom än efter att jag packat om…

Hoppas att det kan bli lite friluftsliv när det blivit varmare och torrare. Jag har det mesta som behövs nu. Ingen riktig vandringsryggsäck för rejälare turer, men det gåååår väl att använda min reseryggsäck…

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. […] Tältet är ju ett tvåmanna och det var lyxigt med utrymme för bara en person. Nästa gång jag använder det kommer vi att vara två, så det ska bli intressant att testa vad jag tycker om det. Nu var det i alla fall bekvämt – ja, bortsett från det där med lutningen då. Sovsäcken bara gleeed mot liggunderlaget. :) Men det fick det vara värt för den fina Städjan-vyn, för den här gången i alla fall. […]

  2. […] i särklass dyraste enskilda inköp var tältet Nordisk Halland 2LW som jag köpte i mars för 6600 kr. Jag är såklart mån om att få ner per-natt-priset, så jag […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *