Ont i armen, men ingen feber

Nu har jag äntligen tagit tag i dos 3 av covidvaccinet. Fick ju avboka min tid när jag hade covid och planen var att gå på dropin vid Cityterminalen vid något lämpligt tillfälle, men så loggade jag in i Alltid öppet och såg att det fanns jättemånga tider på VaccinDirekt bara ett par hundra meter härifrån. Så jag bokade tid igår. Fick nu Pfizer i stället för Moderna.

Armen började kännas igår kväll och har gjort ganska ordentligt ont idag, men jag har i alla fall inte fått influensasymtom. Möjligen en tillstymmelse till feber igår kväll, var mosig och lade mig tidigt och frös lite… Men det är ju inget ovanligt nu iom utmattningen, så det kan lika gärna ha varit det.

Hoppas att jag är safe nu? Från att bli däckad av biverkningar, menar jag, armen kanske känns ett tag till…

En kommentar

  1. Uppföljning: Smärtan på utsidan av armen har gått åt rätt hål. Har däremot fått lite ont mer åt armhålan till. Läste att man kan få svullna lymfkörtlar just där som biverkning. Åkaj. Jag är väldigt glad att jag inte fått influensasymtom i alla fall.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.