Hoppa till innehåll

v13: Utvecklingssamtal, Paradox och Vårsalongen

Den här veckan har vi varit på utvecklingssamtal med båda barnen, Ava i måndags och Sander i tisdags.

I tisdags var det också familjedag på Jonas jobb, tv-spelsföretaget Paradox. Vi gick runt och tittade på alla våningarna, åt snacks och blev bjudna på mat. Häftigast var att man kunde bli porträtterad av konstnärerna som jobbar där. Sander fick ett porträtt i Minecraftstil och Ava ett mer realistiskt.

Efteråt var jag vääldigt trött och det fortsatte liksom på onsdagen … Då var det Jonas namnsdag. Eftersom han hade en AW på kvällen firade vi med en lite extra lyxig frukost.

På torsdagen blev det mer konst. Jag och Malin gick på Vårsalongen, det har blivit vår årliga tradition. Alltid kul att se! Sen fortsatte vi till Chouchou där vi testade den nya “3d-printade” vegobiffen Juicy Marbles. Den var riktigt god och hade onekligen köttig textur. Spännande! En crème brûlée slank ner också.

I fredags var jag på Arenastaden-kontoret och sa farväl till våning 8, eftersom vi ska flytta ner till våning 3. Vi har för många våningar i förhållande till hur många som är där, så vi ska koncentrera oss på mindre yta nu. Dagens uppgift var att tömma mitt skåp på plan 9 – ja, det har varit irriterande att ha det på fel våning, hoppas jag får på rätt plan nu efter flytten! Dessutom hade jag stämt träff med Vega för lunch och överlämning av sticklingar. Trevligt!

På fredagskvällen blev det pizza och Jonas tur att välja film, så vi såg Die Hard 2.

Igår pysslade vi med lite allt möjligt. Sander gick till en kompis och sen blev det så att han sov över där också. Jag och Jonas passade på att ha filmkväll och såg The Grand Budapest Hotel, och jag blev sådär hopplöst trött trots att jag hade hoppats orka göra saker efteråt också…

Idag har det också blivit lite allt möjligt, ganska mycket duktigpysslande och jag hoppas jag får sitta och softa lite med min bok ikväll, men vi får väl se … Jag lyckades i alla fall gå ner och ta mitt aprildopp på förmiddagen. Trevligt. Fick sparka ordentligt för att knäcka isen vid badstegen, men lyckligtvis gick det bra. Vågade mig ner till närmaste stegen den här gången, det gör jag inte när det är som mest halt och isigt. Nu var det ganska snäll snö.

Läser: Ospårat av Sanna Mac Donald.

Tittar på: Officiellt pågående serien är fortfarande Dahmer och jo, nu har det blivit ett avsnitt till, faktiskt. Och lite film då.

Lyssnar på: Fortfarande Smashing Pumpkins! <3 Adore och Mellon Collie and the Infinite Sadness.

Spelar: Jomen det har blivit en del Word Blitz, Wordle och Ordlig … men ska nog lägga ner Word Blitz … Inget mer Stellaris, tyvärr!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *