Hoppa till innehåll

v17: Tröttvecka men i alla fall bokcirkelträff, Sörmlandsleden och valborg

Veckan har varit … trött. Det är tråkigt när jag sover en massa extra och mest bara orkar med måsten. Men det har hänt några trevliga saker i veckan och vi fokuserar väl på dem i stället. :)

I måndags var jag på kontoret i Arenastaden, där vi nu flyttat in på våning 3. Jag fick skåp precis där vi sitter, vilket är såå skönt, för att jag hade på våning 9 förut när vi satt på våning 8 och så var jag tvungen att gå dit i början och slutet av varje dag.

I onsdags var det bokcirkelträff med Veganbokprat på Holy Cow Söder. Boken var Klara och solen av Kazuo Ishiguro och vi var tio personer på plats. Mycket trevligt!

I går lördag gick jag och Veroniqa etapp 8 på Sörmlandsleden och kom ett steg närmare vårt mål att gå alla 62 huvudetapperna och få diplom. :)

Idag är det valborgsmässoafton. Vi hade tänkt åka in och titta på körsbärsblomningen i Kungsträdgården imorgon, men eftersom det var fint väder idag och ska bli regn imorgon gjorde vi det idag. Det blev perfekt tajming, finfin blomning i båda alléerna.

Nu på kvällen har vi varit i Rålambshovsparken och fått alternativ eldunderhållning. Det var nämligen ingen valborgsbrasa, men däremot var det Fire jam med Stockholm Flow, alltså folk som håller på med eldkonst av olika slag. Snyggt!

Läser: The Ventriloquist’s Tale av Pauline Melville, min bok från Guyana i utmaningen Läsa jorden runt.

Tittar på: Gift vid första ögonkastet. :) I fredags var det Sanders tur att välja film och vi såg Babybossen.

Lyssnar på: Jomen, det blev Smashing Pumpkins på jobbet i måndags.

Spelar: Jag gjorde nog ett korsord på dn.se om det räknas… kan inte komma på något annat.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *