Hoppa till innehåll

Utvecklingssamtal, bibliotek och Arvika

Det är en hel del extragrejer just nu, i veckan som var hade vi till exempel utvecklingssamtal med Ava och hennes mentor. Sander kommer också ha ett snart.

I onsdags hade jag en mindre lyckad skrivdag. Trött, trött, trött. Tråkigt, men hoppas få lite bättre flyt snart. Gjorde också ett besök på biblioteket, där jag hämtade en reserverad bok och lämnade tillbaka någon. Det är lite bökigt nu när Kungsholmens bibliotek håller stängt längre än den planerade sommarstängningen pga vattenläcka. Det är lite för långt att ta en lunchpromenad till biblioteket. Och det är lite fånigt att nu när reservationsavgiften slopats får jag betala kollektivtrafikbiljett i stället … Jag har reserverat till lite olika bibliotek för att testa vilket som passar bäst. Hittills har jag varit på Stadsbiblioteket, men egentligen är det nog smidigare med Hornstull om jag tar buss 74 dit. Jag kan såklart gå till båda, men det är lite långt för en lunchpromenad att gå fram och tillbaka. Jag har också reserverat några till Sture, eftersom det ligger precis vid det ena kontoret jag jobbar från ibland. Men är nog där lite för sällan för att det ska bli riktigt smidigt, så tror egentligen mer på att köra på Hornstull framöver. Har en bok att hämta där, så får snart testa! Har faktiskt aldrig varit på det biblioteket!

Annars var veckans stora grej att jag och Ann äntligen fick till en geocachingresa igen. Hade en fin weekend i Arvika fre-sö, men det kommer ett eget inlägg om det.

Läser: Har precis kämpat mig igenom Idag hade jag helst inte velat träffa mig själv av Herta Müller. Tyckte den var lite knepig, men ville läsa den för att bocka av en ny nobelpristagare och ett nytt land (Rumänien). Härnäst ska jag nog göra ett försök att fortsätta med Once were warriors (det var den jag hämtade på Stadsbiblioteket i onsdags) som jag gav upp i våras för att jag tyckte den var jobbigt skriven och för att den hade kort deadline på tillbakalämningen. Men sen ska jag nog försöka läsa något som känns mer kul bara …

Tittar på: Jonas och jag är nästan klara med den franska Netflix-deckarserien La Forêt. Den är bra, men kanske inte det viktigaste någonsin.

Spelar: Omg, jag har spelat ett skitdåligt spel fullproppat med reklam, My Perfect Hotel … tillräckligt intressant för att man ska fastna lite, men alltså nää, inget jag rekommenderar.

Pusslar: Fortfarande Manhattan Bridge. Det tar sin tid. Vågar jag hoppas på att bli klar i veckan? Har många andra pussel jag är sugen på!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *