Hoppa till innehåll

Ett dopp i månaden 2023

Slutfört projekt: Ett dopp i månaden 2023

Igår tog jag ett decemberdopp och avslutade därmed projektet att ta minst ett dopp varje månad 2023. Egentligen har jag gjort det lite till, åtminstone halva 2022 också, men det var först 2023 som det blev ett projekt. Ett trevligt sådant!

Termometern visade 2 grader igår. Det var ganska blåsigt med en del vågor, men jag passade på när det var snö- och isfritt vid närmaste stegen (jag vågar inte gå ner där när det är snö/is på den branta slänten med först gräs och sen stenar) och det i alla fall låg lite sol över Västra skogen även om strandparken låg i skugga. Fint!

Decemberbilden i sin helhet

Projektet med ett tydligt mål har alldeles säkert hjälpt mig att komma ut. Målet är ju minst ett dopp i månaden, gärna fler, men jag märker att det blir just ett dopp de kallare månaderna. Skulle gärna ta fler, men Livet osv … 2024 har jag tänkt minska ännu mer på projekt och måsten, så jag tror inte jag ska fortsätta projektet, men samtidigt är det ju trist om det inte blir några vinterbad. Hmm.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *