Hoppa till innehåll

Veckoincheckning för sista jobbveckan och julen

En försenad veckoincheckning pga JUL!

Nu har jag redan bloggat om ett par saker från veckan. Till exempel avslutade jag ju projektet Ett dopp i månaden genom att få till mitt decemberdopp. :)

Och ja … det mesta är luddigt i minnet redan, men jag och Jonas gick i alla fall på Sanders skolavslutning på torsdagen. Vi såg lite av barnens storsamling på väg in, men strax kom barnen till klassrummet och vi hade en liten samling där. Fint. Det blir väl inte så många gånger till vi får vara med på sånt …

På eftermiddagen fick jag feber! Gjorde klart jobbdagen, men sen sjukskrev jag mig på fredagen. Det gick i vågor, jag pendlade mellan ingen och lite feber och när jag hade feber var jag rätt spak. Blev jättejättejättetrött efter att ha varit ute och handlat. Men jag blev inte sjuk, så det kanske bara var ett av alla härliga stressyndrom … Ava har däremot varit förkyld ett tag, utan att ha varit särskilt dålig. Så givetvis fick vi lite vånda kring huruvida vi skulle åka till mina föräldrar över jul som planerat, men vi gjorde det i alla fall och fick en fin jul i Nyköping.

Läser: Divergent av Veronica Roth.

Tittar på: Jonas och jag håller på med The Crown. Annars har det varit en del julrelaterat tittande, julkalendern och Kalle Anka och sådär. :) Såg nog ett par avsnitt Gilmore Girls också.

Lyssnar på: Julmusik …

Spelar: Nu är fina adventskalenderappen slut, men den följde med hela veckan såklart. Disney Dreamlight Valley är fortfarande aktuellt också.

Pusslar: Är klar med Alice-pusslet, yay! Pusslade lite på mammas svåra undervattenspussel i Nyköping. Och fick två pussel i julklapp – ett julpussel av Ava och ett pussel med egen bild av Jonas, det föreställde barnen på Blå Jungfrun i somras. Julpusslet står på tur och sen Blå Jungfrun!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *