Hoppa till innehåll

Vecka 52 med mellandagar, Friskis och nyår

Sista veckoincheckningen för 2023! Jag höll igång det hela året och det blev totalt 44 stycken (om jag har kommit ihåg att tagga alla). Paus över sommaren och kanske någon missad här och där? Men på det stora hela har jag ju i alla fall bloggat riktigt ordentligt. :)

Även denna veckoincheckning skrivs något senare, eftersom det var nyårsafton igår.

Veckan började ju i Nyköping, där vi var och firade jul. På annandagen åkte vi hem.

På onsdagen var det ganska fint vinterväder med skapligt trevlig snö och jag gav mig ut på en joggingrunda för första gången på evigheter. Är ju rätt sällsynt med skapligt trevlig snö … På torsdagen gick jag till Friskis och startade en gratis provvecka där. Sprang en timme (!) på löpband och det var en bra dag för det, eftersom det hade hunnit bli rejält halt och jobbigt ute.

På lördagen var jag på yinyoga på Friskis i City och körde en kvart löpband och en halvtimmes gym efter det + lite ärenden på stan.

Jag kommer troligen använda friskvårdsbidraget till en månads Friskis till att börja med. När det är bättre underlag för utomhuslöpning igen lär jag väl återgå till det, men nu tänkte jag kombinera löpband, pass och gym ett tag.

Sen blev det dags för Nyår på Värmdö!

Läser: Läste ut Divergent av Veronica Roth på nyårsafton. Har precis börjat andra delen Insurgent nu, men det är ju den här veckan …

Tittar på: Jag och Jonas har sett klart The Crown nu. I fredags såg vi Klappjakten, som saknades i min allmänbildning, men som jag kanske inte behöver se igen … Har också sett julkortfilmer med Aggretsuko (som Jonas och barnen brukar kolla på) och Fåret Shaun.

Lyssnar på: Nä, inget, egentligen. Julmusiken börjar lugna ner sig också. :)

Spelar: Disney Dreamlight Valley. :) Måste ju dra nytta av min gratis provperiod …

Pusslar: Julpusslet jag fick av Ava i julklapp. Det är ganska klurigt!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Astrid Astrid

    Du är fantastisk som orkar göra detta hästjobb med dina aktiviteter under året!
    ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *