Hoppa till innehåll

Banksy-dejt med mera

Veckans mest nämnvärda var att jag och Jonas var på dejt igår! Det går ju att lämna barnen några timmar nuförtiden, så vi har tänkt bli bättre på att komma iväg på roliga grejer bara vi två åtminstone ibland. Och det är ju roligt med överraskningar, så igår hade jag planerat dagen och Jonas visste inget i förväg.

Först såg vi Banksy-utställningen som är på Stadsgårdskajen just nu. Häftigt!

Sen var det dags för lunch. Plan A var att gå till Full Soul Vegan, men det var väldigt fullt, så vi körde plan B i stället, som var buffé på Pong Skrapan. Sen blev det semla och kaffe på Espresso house också innan vi tog oss hem via en sväng på Ica. Mysigt!

Annat? Gymnasieantagningen har öppnat, så snart måste Ava plutta in sina val. Jag var på Jympa soft i tisdags. Bra pass och jag fick inte ont i knäna som jag fick på vanlig Jympa. Men vill nog testa båda varianterna igen.

Läser: Kämpar på med The Great Alone (Himmel över Alaska) av Kristin Hannah, lite stressigt nu faktiskt eftersom den är skitlång och bokcirkelträffen närmar sig.

Tittar på: Vi såg Mononoke Hime i fredags (jag, Jonas och Ava, Sander försökte delta i en Fortnite-turnering i stället, men det funkade visst inte). Jag såg något avsnitt av Gilmore Girls också.

Spelar: Jag och Jonas kör lite Return to Monkey Island då och då.

Pusslar: Bara lite, lite kvar av julpusslet jag fick i julklapp av Ava.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *