Hoppa till innehåll

Barnbokshäng & bokcirkelträff

Jonas har varit förkyld och skruttig i veckan, men jag har varit på benen och håller tummarna för att jag slipper bli sjuk …

Det har varit en social vecka för mig! I tisdags var det barnbokshäng på hotell Amaranten. Jag var med på första träffen i oktober och nu var det dags igen. Den här gången följde Emelie med, vilket var trevligt!

I onsdags på min skrivdag gick förmiddagen till Sanders tandläkarbesök. Det blev lite klottrat i pappersbunten igen, men jag känner att jag nog måste börja faktiskt ändra saker på datorn nästa gång, även om jag inte känner mig klar med pappersbunten, men det är ju så himla svårt att känna sig klar …

I torsdags var jag på ett Friskispass igen, andra gången jag var på just det passet, Jympa på Friskis Kungsholmen. Lindhagen är närmare, men hittills har jag varit mer lockad av Kungsholmens lunchpass …

I fredags jobbade jag från kontoret i Arenastaden eftersom min kollega från Kalmar som jag jobbar med just nu var på besök. Trevligt! Vi lunchade på restaurangen i huset där det var pizzabuffé.

Ava har sovit hos kompis hela helgen och Sander ville spela på fredagskvällen, så jag och Jonas såg film själva och åt pizza (ja, pizza till lunch och middag, välplanerat!). Det blev The Whale, som var mycket bra och sorglig.

Igår lördag var det bokcirkelträff med knytis hemma hos Elina i Täby. Hon hade en jättefin lägenhet med massor av växter, stora och fina växter! Jag hade gjort en nudelsallad och vi fick också en massa annat gott så att vi nästan rullade därifrån. Mysigt! Och vi hade en hel del att säga om boken, Himmel över Alaska (The Great Alone) av Kristin Hannah. Alla var överens om att det var en gripande läsupplevelse och vi tyckte om den, men såg samtidigt flera brister.

På kvällen blev det en film till, jag och Jonas såg The Son. Väldigt bra, men aj, inte en munter film. Handlar om tonårsson med psykisk ohälsa.

Idag har vi haft en obokad dag, spelat lite Monkey Island och gått en promenad till affären m.m. Nu har jag en paj i ugnen till middag.

Läser: Har precis börjat läsa Allegiant, tredje delen i Divergent-serien av Veronica Roth.

Spelar: The Return to Monkey Island på Playstation med Jonas.

Pusslar: Jag blev klar med julpusslet! Har börjat så smått på julklappspusslet med bild på barnen på Blå Jungfrun!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *