Hoppa till innehåll

Lao Wai, AW och kattmatande

I måndags mötte jag Sander efter skolan för att vi skulle till tandläkaren och fixa hans lossnade lagning. Det gick lätt och smidigt, behövdes inte ens bedövning. På hemvägen hittade vi den nya Magnum Chill Blueberry Cookie, så vi blev såklart tvungna att testa. God, men det finns ju redan en vegansk hallonvariant och jag hade nog mer uppskattat något som inte var mer bär … typ mer choklad, kolasås, sånt “tyngre” smarr hade varit gott!

Avas teater började i veckan och även Sanders scouter, men nu vill han inte fortsätta ändå, så det blir kanske att avanmäla honom i alla fall …

I tisdags var jag på Cirkelfys Soft på Friskis Lindhagen. Skönt med ett pass på närmaste stället och dessutom var det bara 40 minuter, så ett bra lunchpass. Vet inte hur soft det var, hehe, hade grym träningsvärk efter alla knäböj och liknande. Men har bokat det igen på tisdag i alla fall. Det blir det sista passet på denna Friskis-månad, men jag kommer säkert förlänga.

I tisdags efter jobbet åkte jag till stan och träffade Josefine på Lao Wai där vi åt en mycket god middag, mums. Alltid så gott där!

I onsdags på min skrivdag återvände jag till datorn efter att bara ha klottrat i manuset ett tag. Egentligen skulle jag nog ha velat klottra lite mer och få ner HELA min revisionsplan i klottret, men det känns som en omöjlig uppgift, så jag ska nog bara peta lite till och sen skicka till testläsare. Väldigt svårt dock att känna mig redo för det … det finns ju såklart mycket som kan bli bättre, men ibland är det så svårt att sätta fingret på hur det bör ske – och då kanske det är dags för testläsare?

En ny minimonstera har flyttat in i hemmet, samt ett litet paket med tre alocasiabäbisar … får se hur det ska gå med växterna framöver, jag hittade nämligen också ett stort tripsangrepp på kära Philodendron Micans och lite fler spridda otäckingar. Gah! Låt mina växter vara, era kryp!

I torsdags var jag på Arenastaden-kontoret, där det vankades AW. Gick en sväng i MOS på lunchen och hittade en ny baddräkt på Decathlon. Trevligt att äntligen hitta en variant med lite ben på, som även passade mig (har beställt hem och returnerat ett par olika …). Den var nästan slutsåld, fanns bara två kvar och det var i en storlek som råkade passa, phew.

Sen var det AW med pizza, gott och trevligt.

Barnen fick i uppdrag att se till grannens katt över helgen då de var bortresta. Så de har gått dit och fixat mat och vatten, samt klappat och så, såklart. När Ava var borta i lördags kväll följde jag med Sander, så jag fick också klappa lite. :)

Till fredagsmyset såg vi den gamla Disney-klassikern Robin Hood. Barnen har inte varit så sugna på den eftersom snutten man ser på jul är lite … skum … men åtminstone Ava såg klart och höll i alla fall med om att barnen är väldigt gulliga. :)

Igår lördag tog jag mitt februaridopp. Jonas skulle på stan en sväng, så han följde med och agerade fotograf först. Det känns ju extra tryggt med sällskap också. Jag simmade litegrann den här gången, men märkte skillnad efteråt att det tar längre tid att bli varm när jag varit i längre! Superskönt med strumpor och handskar av neopren i alla fall.

Baddräkten fick godkänt. Jag har kvar min gamla, som också är mörkblå, men tyget har blivit så tunt att det är nästan genomskinligt i ryggen, så den är ganska uttjänt.

Ava var med sin kompis Sofia på Marcus & Martinus konsert på Hovet på lördagskvällen. Sander har varit med kompisar och åkt skridskor idag och Ava var iväg på sitt läxhjälpsjobb. Jag har försökt göra så lite som möjligt i helgen. Läst en del och så.

Grej jag allmänt försöker pyssla med då och då, utan att för den skull jobba ihjäl mig: fotobok 2023. Och 2019 …

Läser: Allegiant, tredje delen i Divergent-serien av Veronica Roth. Än så länge inte riktigt lika engagerande som de föregående ..? Jag vet liksom inte vad de vill, men man får en massa svar om grejer så det är ju bra, förstås. Och det kanske blir mer spännande i andra halvan.

Tittar på: Jag och Jonas ville ha en serie med korta avsnitt, så vi började titta på The Good Place. Lite trevlig. Jag har sett ett par avsnitt Gilmore Girls också.

Lyssnar på: Nja, inte direkt något, men vi spelade lite Smiths-låtar på tv:n medan vi grejade, så de snurrar så smått i huvudet nu.

Spelar: Jag och Jonas kör vidare i The Return to Monkey Island.

Pusslar: Jonas har varit med och pusslat en del på pusslet med barnen på Blå Jungfrun som han gav mig i julklapp. Mysigt! Barnen är klara, vi håller på med himmel och berg nu, har lite träd kvar också (har lagt lite mer än när bilden i collaget ovan togs) …

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *