Hoppa till innehåll

Chouchou, Sturebadet och vintrigt

I måndags träffade jag Lena på Chouchou, trevligt! Jag hade tänkt hålla mig hungrig, men Sander kom hem och bakade chocolate chip cookies, så jag råkade äta några strax innan jag gick … men maten gick ner ändå, som tur var. :)

Kakorna var till matsäcken på skolans skridskodag på tisdagen. De tog förstås slut fort och Ava bakade en omgång till. Gott med kakor!

Det har blivit vintrigt igen! Tur att jag tog mitt februaridopp första veckan. Såg visserligen en riktigt frestande vak som någon fixat, men det passade inte att bada just då och sen har det varit grått och massor av snö och jag har knappt varit ute …

I onsdags blev det ingen skrivdag utan i stället en Sturebadsdag! Jag “behövde” använda mitt friskvårdsbidrag i slutet av förra året, så jag köpte ett klippkort på två massagetillfällen på Sturebadet. Nu var det dags för det första av dem! I samband med massagen fick jag också besöka spat och i mån av plats gå på pass och liknande. Så jag gick på massagen och ett yinyogapass, sprang lite på löpband och testade lite annat i gymmet, bytte om till badkläder, simmade och testade bubbelpool och bastur, testade den 10-gradiga bassängen i turkiska badet, testade rödljusterapi … ja, testade det mesta som fanns faktiskt. Trevligt. Intressant att jämföra 10-gradig bassäng med att bada utomhus nu. När jag badar utomhus har jag ju neoprenstrumpor och neoprenvantar (om jag ska doppa händerna), det gör enorm skillnad! Nu värkte det i vrister och handleder. Så det kändes typ kallare och jobbigare …

I onsdags var även sista dagen på min Friskis-månad. Vi får se om/när jag tar en ny.

I fredags hade vi Avas sista utvecklingssamtal i grundskolan (!) och efter det åkte jag in till Solnakontoret för att vara med på teammötet. Barnen gjorde annat på kvällen, så jag och Jonas såg film själva, About time blev det.

Under helgen har jag försökt göra så lite som möjligt … Skönt med ännu en obokad helg.

I natt ska Jonas se Superbowl …

Läser: Blev just klar med Allegiant, tredje och sista delen i Divergent-serien av Veronica Roth. Tyckte första halvan var oväntat seg, men sen tog den sig. Nu ska jag läsa prequel-novellsamlingen innan jag är klar med Roths dystopiska värld.

Lyssnar på: Lyssnade lite på The Wannadies på kontoret. Jag ska gå på deras konsert 2 mars!

Tittar på: Jag och Jonas fortsätter med The Good Place, kom just in på säsong 2 efter en chockerande twist.

Spelar: Faktiskt en del Disney Dreamlight Valley igår!

Pusslar: Har just börjat på ett runt Mandala-pussel, som får läggas direkt på soffbordet eftersom det inte ryms på pusselbordet, så det är lite extra press att bli klar snabbt. :) Blev klar med pusslet med barnen på Blå Jungfrun.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *