Hoppa till innehåll

Påsklovsveckan

I måndags (annandag påsk) hade jag en egen ledig dag hemma, eftersom resten av familjen var i Oskarshamn. Jag gjorde inget särskilt och det var väldigt skönt att bara sköta mig själv, läsa, kolla Gilmore Girls och så vidare.

I tisdags jobbade jag hemifrån och sen kom familjen hem.

Tanken var att jag och barnen skulle åka till Nyköping torsdag-lördag, men min mamma var jätteförkyld, så vi ställde in det och ska försöka hitta någon helg att åka i stället.

Jag hade jobbat in onsdagarna denna och föregående vecka, så jag var ändå ledig torsdag – fredag. Jag och barnen passade på att göra ett escape room, som vi ju skulle ha gjort på sportlovet när vi var sjuka i stället. Så vi åkte till ett ställe i Gamla stan och dödade Dracula! Kul! Sen blev det middag på McDonald’s innan vi åkte hem.

Har även lagt en del tid på fortsatt semesterplanering i veckan.

Igår läste även Jonas ut Shutter island och på kvällen såg vi filmen.

Vi fick snö igen i veckan (lagom tills familjen åkte hem, lyckligtvis hade vi inte bytt till sommardäck), men nu är det ett gäng plusgrader igen …

Idag var jag ute och joggade en sväng och njöt av att bron längsmed Karlbergskanalen är öppen igen. Det innebar att jag avslutade rundan vid badstegen … och då bidde det ett spontant aprildopp! Lite läskigt i och med att jag ju då inte hade några neoprenstrumpor, men det gick bra. Härligt med årets första jogg- och dopp, ett mycket bra koncept!

Jonas och jag har precis spelat en omgång av brädspelet Stardew valley. Trixar lite med det för att korta tiden, förra gången gjorde vi det för svårt och nu för lätt … kanske har perfekterat det snart. :)

Läser: The cost of sugar av Cynthia McLeod. Långt ifrån feelgood … Kommer i alla fall ge mig ett nytt läst land, Surinam!

Tittar på: Ronja Rövardotter (Netflix) med familjen, 3 Body Problem med Jonas (+ pausad Santa Clarita Diet), Gilmore Girls själv.

Spelar: Spelade faktiskt lite Disney Dreamlight Valley igår. Det pågår visst ett påskevent som jag dock missat det mesta av. Men jag spelar lite nån gång ibland bara, det får räcka.

Pusslar: Lade klart Skönheten och odjuret idag! Det tog sin lilla tid eftersom jag inte varit så aktiv.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *