Hoppa till innehåll

Jag ska få en lektörsläsning!

Mitt skrivande är ju inte alldeles framgångsrikt, men det har hänt en häftig sak. Jag har ju sedan länge filat på en text om en mellanstadietjej vars bästis flyttar och just nu är den hos lektör! I oktober efterlystes nämligen texter som elever på en lektörsutbildning kunde få jobba med och jag skickade in min. Den blev antagen, eller vad man nu ska kalla det, och jag ska alltså få en lektörsläsning alldeles gratis.

Det tycker jag är omåttligt coolt! Och lite läskigt, för jag är väl medveten om att texten inte är publiceringsbar ännu… Men jag har haft svårt att sätta fingret på exakt vad jag ska göra åt det, så det här är ju toppen!

Dessutom har jag gått och blivit sugen på att faktiskt sätta mig in i dramaturgi och skrivteori, jag som tidigare bara velat gå på känsla.

Men jag har inte mycket tid och just nu är mitt prioriterade projekt att bli klar med läsutmaningen. Jag håller också på med foton (har just fått hem 200 bilder från 2017 som jag ska sätta i ett vanligt old school fotoalbum) och snart känner jag att det kommer att bli mycket svårt att prioritera bland mina projekt. Jag vill ju hinna allt! Primärt skriva, läsa om skrivande och läsa skönlitteratur, fotogrejen är mest nåt jag vill ha gjort…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *