Röda Dr Martens & friskis

Idag gick jag och provade de där vinröda Dr Martens på JC som jag spanat på. 1195:- Hmm. Kunde ju inte motstå frestelsen… Nu har jag ett par svindyra skor. :) Jag kommer ha pengaspenderingsångest i några månader, men förhoppningsvis är det värt det. Jag har ju letat halvt ihjäl mig efter ett par fina röda skor… och såna där kängor är ju jättetrevliga. :)

Var på Friskis idag också, det var fruktansvärt länge sen. Vill nog inte ens veta hur länge. Men det gick bra i alla fall, fast det gjorde lite ont i benen på samma ställe som sist…

David kommer hem i helgen!!!! De behövde inte åka till Arvika… mycket trevligt, tycker jag! Nu kan vi vara kattvakt, bada med hjärtbadkulor och gå på julkonsert som planerat. :) *längta*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *