Hoppa till innehåll

Täby Centrum

Igår efter jobbet hoppade vi på 627:an i stället för 629:an och åkte till Täby Centrum, som väl är Sveriges största inomhusshoppingcentrum, om jag inte minns fel. David fick en presentcheck på DUKA i födelsedagspresent och köpte en packad mus på ett ölglas. :) Hans släkt har ju sett till att han mer eller mindre ofrivilligt börjat samla på Lasse Åberg-glas… men han börjar nog tycka att det är kul nu när han har lite fler och kan samla motiv. :) David premiärhandlade även på systemet (en vinare på tetra som jag ska ha med till Hultsfred…) och så fastnade vi på H&M ett tag. Jag köpte ett linne för 29:50, en klänning för 79:50 och hårfärg. Ibland är det bra med H&M. :) Sen var allt liksom plötsligt stängt… vi letade efter en pressbyrå eller liknande för att köpa frimärken och kinderägg… David skulle posta sitt betyg som han fått… VG i MaC! Frimärken, men inte kinderägg, fanns på Statoil. Hittade kinderägg i en mataffär och åt & byggde medan vi satt på Roslagsbanan. Men vi fick jättetråkiga leksaker… en som vi redan hade, en som vi hade fast annan färg och en som var bara allmänt jättekonstig…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *