Tillbaka på In Time

Nu är jag tillbaks på jobbet efter min två veckor långa sjukskrivning. Mår ganska bra, det känns ungefär som vanligt förkylningshalsont bara. Rätt lugnt här på jobbet, händer inte så mycket…

I fredags var jag duktig! Var ute på stan lite och sen satte jag igång att baka grahamsbullar. Vi råkade köpa lite för mycket fil och dessutom stod en förpackning för långt in i kylen och blev fryst… den var som vatten med fettklumpar i. Men det gick att baka på…

I lördags tvättade vi och gjorde pärlplattor… månadens tema är Skolan. Gick även en promenad längs Bällstaån, men blev besvikna, för det låg en båtklubb ivägen så att vi inte kom så långt.

Igår hade vi besök av Ritha och Lasse samt Davids morbror med fru. David fick kaffeskedar i försenad födelsedagspresent. Vi bjöd på grahamsbullar och en annorlunda kladdkaka… David råkade läsa “mjölk” i stället för “mjöl”, så vi fick justera en del… men den blev god ändå!

När gästerna åkt hade vi tråkigt ett tag tills vi kom på att vi skulle göra en utflykt till Hagaparken! Så vi fick en trevlig promenad där också… stor park med fula koppartält. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *