Hoppa till innehåll

REGN

Jag förstår inte hur det kan regna så himla mycket… Klockan är fem (David kommer hem när som helst) och det har verkligen regnat HELA dagen… Samt, så klart, de flesta andra dagar. Jag som skulle vara duktig och vara UTE, springa, promenera, fotografera… men jag har varken paraply eller ordentlig jacka. Då känns det mindre lockande. Så jag sitter fast på 10 stökiga kvadrat, mer eller mindre…

…men vad är mina bekymmer jämfört med t.ex. det som händer i USA… Min första reaktion var kanske lite konstig, jag skrattade till och med lite när David sa att någon kört in ett plan i World Trade Center. Men det är ju så himla sjukt alltihop att det finns inte. Så himla många människor som fått offra livet för de där galningarna. Förstår mig inte på den mentaliteten… Hur kan de tycka att de blir hjältar av att ha ihjäl tusentals människor och själva dö på kuppen?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *