Hoppa till innehåll

BÄBIS, kräftor, tvätta, 15 mån…

Idag när vi vaknade sken solen och inte en endaste regndroppe letade sig ner mot markytan… riktigt fint ute för första gången på evigheter. Och vilken dag är det? Jo, självklart den dagen då jag dels har skavsår (har börjat använda mina Dr. Martens igen, det räckte tydligen inte att gå in dem förra perioden jag använde dem… hmm, när är det meningen att de ska bli så där “jääätteskööööna” som alla säger att de blir efter ett tag?), inte ett enda rent klädesplagg (har på mig Davids pyjamasbyxor + en sunkig t-shirt) och ska tvätta från 10 till 14!

Jag har blivit faster på nytt!! Lördagen den 22 september föddes Williams och Tildes lillasyster..! Undrar just vad hon ska heta!

I fredags var det alltså skaldjursfest hos Reino (Davids morbror) och Lena. Tyvärr kom inte Mattias och Maria, men vi hade trevligt ändå. Det var alltså David och jag, Ritha och Lasse, samt Reino, Lena och deras tre barn. Vi bjöds på massor av smarrigt att äta och dricka… Sen åkte vi spårvagn hem, den sista som gick, kl 01.28. Gick av lite för tidigt, men det var bara skönt med en promenad!

David hade tänkt plugga massor i helgen… men det bidde inte så… delvis för att han har haft ont i ryggen och inte kunnat sitta och skriva.

Igår firade vi att vi varit tillsammans i 15 månader! Jag gick ut och handlade, letade halvt ihjäl mig efter en bakform (därav de tidigare nämnda skavsåren). På Ica Strömmen och Spar hade de ingen som föll mig på läppen, så jag gick ner till Drottninggatan för att kolla läget på Hemköp och Rimi… men de hade såklart stängt klockan 4. Så jag gick tillbaka och nöjde mig med den “långform” som fanns på Ica Strömmen. Handlade för 219 kronor, gulp! (men då köpte jag ju formen, ost och lite annat dyrt…)

Nåja… till ANLEDNINGEN för detta formsökande… vi skulle baka kladdkaka! Det var verkligen enormt länge sen, men vi gjorde det ju JÄMT förut. Så det känns liksom väldigt vi… såklart att vi skulle baka kladdkaka när vi fyller månad sista gången innan jag drar… Och så köpte jag kinderägg också, det är väldigt vi det med. :) Men tyvärr fick vi inga roliga leksaker… vi vill ju ha hela papegojserien ju!

Vi åt för övrigt en riktigt lyxig middag innan vi bakade kladdkakan… fläskkotletter med potatis och svampsås, med mjölk och tomater till det.

Det var korridorsmöte igår också, vi (de) kom fram till att de ville ha en dammsugare. Ungefär.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *