Hoppa till innehåll

Flygbiljetter

Okej, nu är allt fixat…

Söndagen den 7 oktober klockan 10:00 går mitt plan från Skavsta till Stansted. Jag bor hos Johanna till onsdagmorgonen, då jag hoppar på bussen till Norwich i Norfolk. Jag ska bo i en stad som heter Great Yarmouth (tror jag i alla fall) och jobba i fabrik… men det roliga i det hela är att jag ska bo och jobba tillsammans med en massa människor, som förhoppningsvis är roliga. Vi får väl se hur det blir. Jag har använt mig av en förmedling, Outback International, för att få jobbet.

Härifrån Norrköping åker jag nog fredagen den 5:e.

Det här känns jobbigt… visst längtar jag till utlandsäventyren, men den stora haken är att det kommer att vara slut mellan David och mig när jag åker. Det enda jag kan hoppas på är en liten favorit-i-repris i jul. Sen är jag ju borta i vår igen… i sommar ska David jobba precis hela tiden, kanske rentav här i Norrköping. Till hösten pluggar han i Linköping och jag vet inte säkert var jag är.

Det blev så definitivt när jag fick ett avresedatum. Usch, det är inte roligt alls… jag vill ju inte att det ska vara slut mellan oss… går ständigt med en klump i halsen och har inte långt till tårar…

——-

Den nyfödda brorsdottern heter förresten Sonja. Tre stycken för John och Ullis att hålla reda på, det är inte illa.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *