Skip to content

Brandlarm

I Norrköping regnar det som vanligt… Jag förstår inte vad vädret har emot mig, det blir alltid så att det börjar spöregna just när jag går ut, för att sedan avta när jag närmar mig målet. Sedan när jag ska hem igen tilltar givetvis regnet i styrka och så vräker det ner ända tills jag är tillbaka igen… suck! Var på stan i går, ganska blöt, och letade efter jacka. Finns bara en som funkar, men jag vet inte hur jag ska göra… antar att jag ska köpa den.

Jag ska förresten till apcentret i Cornwall 7-21 januari…

Annars händer väl inte sådär jättemycket. Brandlarmet gick idag, brandkåren kom hit med två brandbilar… men det var bara Christian som stekte fiskpinnar.

I tisdags fastnade vi förresten framför tv:n och såg en sanslöst B serie… ”Till jordens medelpunkt”. Åter igen en sån där som är så dålig att den är rolig. Fast den här var så himla dålig att jag knappt sett nåt värre… men kul var det, vi satt där flera stycken och gapskrattade.

Nu har vi just ätit pizza, det var smaskigt… nu är jag sådär jättemätt, men för David blev det väl ingen skillnad ungefär.

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *