Infoträff

Igår samlades vi tillsammans med en massa Linköpingsbor i sal K1, Kåkenhus, för information om utbildningen här i Norrköping. Först fick vi se ett helt meningslöst bildspel med enormt överdrivet dramatisk musik… men sen fick vi gå en liten rundvandring och efter det berättade elever från de olika programmen om sin utbildning. Fast jag vet inte om jag blev så mycket klokare… men det var lite intressant i alla fall att höra att medieteknik på KTH ska vara mer estetisk och grafisk… hmm…

På kvällen fastnade vi i allrummet dit Joel hade släpat in sin dator och kopplat till TV:n… såg The Animal! Filmen hackade inte en enda gång, undrar om han har bra dator. Hmm… filmen var en sån där totalt sjuk film, som känns fel att bedöma som BRA, eftersom den snarare är så enormt dålig att den blir hur kul som helst…

I dag vaknade vi kvart i 8, vilket inte alls var någon hit, eftersom David började 8 (visserligen med en akademisk kvart på det, men ändå).

Lämna en kommentar