Hoppa till innehåll

Hemma i Norrköping

Jo… det kändes faktiskt som att komma “hem” till Norrköping. Fast Nyköping känns såklart rätt hemma också och det är ju aldrig fel att få tillgång till föräldrarnas kylskåp med lyxvaror såsom skinka och mjölk. :) Middagarna är ju inte heller helt fel, stek och lax och så. Slår nog faktiskt blodpudding och skumma burkar från ÖB.

Jag slogs av en lustig tanke när jag var hemma i helgen… eller ett minne snarare, från en tid med andra synsätt och perspektiv. Jag kommer ihåg när jag var yngre och min bror pluggade i Umeå. Hans skrivbordslådor hemma i Nyköping var rena rama skattkamrarna… där fanns pennor, småpengar, halvfulla tuggummiförpackningar… massa värdefullt! Jag förstod inte hur han kunde lämna allt så där…

…och så stod jag där i mitt eget rum i lördags och vräkte saker från väskan ner i skrivbordslådorna. Pennor, småpengar, halvfulla tuggummiförpackningar… helt självklart, vad skulle jag annars göra av dem? :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *