Hoppa till innehåll

Nyköpingshelg

Jahapps, då var man i Nyköping igen då. Mina föräldrar kom till Norrköping i fredags, hjälpte till att sätta upp Davids hylla på betongväggen, bjöd oss på Mc Donalds… sen följde jag med dem hem. Laddade såklart ner ICQ, men inte vilken version som helst, utan gamla nostalgiversionen 98a… för att spara på kapacitet och slippa allt krafs. Sen fastnade pappa och jag såklart framför tv:n och kollade på ett ganska intressant psykologiskt drama, Driftwood…

Igår var mamma och jag på stan och tittade på jackor, samt fikade på Huldas. Efter det kom John & Ullis med vilddjuren (William & Tilde) och åt middag här. Snart kommer det en till unge… Ullis är stor. På kvällen var vi hos John & Ullis ett tag och jag bråkade lite med deras 486:a som de förbarmat sig över… ytterst mystisk, en utmaning att ens få igång den.

Idag har jag scannat massa bilder och laddat upp på nätet… satsar på att inte behöva ta med min dator tillbaka till Norrköping, den är ju inte så kul att släpa på i onödan, trots sin litenhet. Hmm, väldigt segt att sitta o surfa på modem… dessutom måste jag ha en tandborste (i Sumpan körde jag mest med tejprullar…) som stöd för sladden där den går in i modemet, annars kopplar den inte upp.

Funderar på att deltaga i “the green card lottery” och försöka vinna uppehålls- & arbetstillstånd i USA. :) Det är väldigt strikta regler för hur man ska ansöka… men bara en massa dumma grejer som att fotografiet måste vara 2×2″ och pappret ska ha vissa mått och KUVERTET också… jösses, det verkar verkligen som om de försöker avskräcka folk från att delta. Dessutom måste ansökan vara inkommen mellan 1 och 31 okt… kommer den en dag för tidigt diskas man. :) Kolla själva!

Nu ska jag väl leka med mamma och barnen ett tag, vi är tydligen barnvakter. Så får vi väl se när jag åker till Norrköping igen… å får krama på min David igen!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *