Hoppa till innehåll

Medieteknik?

Nu har jag pratat lite med Erik, korridorkompis som går medieteknik… Det verkar onekligen väldigt bra. Redan första året ÄR det tydligen en hel del grafik och sånt man får pyssla med. Dessutom har man tillgång till värsta fräscha medielabbet… Det kanske får lov att bli det i alla fall… men jag vet inte. Vill jag bo i Norrköping i 4,5 år? Det känns liksom som att jag redan sett vad jag behöver se här… ungefär. Men alla som går här rekommenderar Norrköping och Campus, så det kan ju inte vara jätteilla?

Hittade förresten äntligen Studenternas hus igår, men det var inte det lättaste. Huset var verkligen anonymt en vanlig kväll, när det inte hände något där. Så vi gick runt och runt, innan vi till slut hittade en dörr där det stod att vi var välkomna in via brandtrappan… hm. Gick in en snabbis och morsade på folket där.

Men först och främst träffades vi alltså vid 7, David och jag, och fikade på Fräcka Frökens Frestelser vid Skvallertorget. Frestelserna visade sig vara bara lite halvt frestande, min äppelkaka var rätt trist… men det var såklart mysigt att gå och fika med David, sista gången vi gör det kanske… som nu i alla fall… men vi får väl se vad som händer i jul…

Det var alltså efter det som vi letade rätt på Studenternas hus… och sen gick vi till Videobutiken i korsningen S:t Persgatan/Kungsgatan och ställde oss och tittade på ett par korvar i 20 minuter… det var ungefär så lång tid det tog innan de blev grillade. De brukar bara ha två igång i taget och det var en nisse som köpte två PRECIS när vi kom in. Men vi väntade och fick lön för mödan… fast de hade iofs inte hunnit bli sådär jättevarma…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *