INTE singel!!!

Usch, gårdagen var inte rolig… det var jättejobbigt att stå där på perrongen och höra mitt tåg ropas ut… och inte blev det roligare av att komma hem till ett tomt, stort, ensamt hus, där nästan alla saker på ett eller annat sätt påminner om David…

På kvällen pratade vi länge i telefon… han är också ledsen… och jätteensam lämnad kvar… Vi kom i alla fall fram till att vi inte skulle säga att det är slut mellan oss… för det är ju verkligen inte alls vad vi vill… så vi är fortfarande tillsammans… vilket gör att det hela känns lite bättre åtminstone. Snart kanske jag kan uppbåda åtminstone någon liten form av entusiasm för att jag ska iväg. :) Dessutom har jag bestämt mig för att bara vara där borta i 4 veckor, vilket är minimumkravet. Sen ska jag till David och söka jobb, kanske på ett sånt där telefonintervjuställe.

Vet inte hur det blir sen… jag ska ju till Cornwall i januari, men jag kanske kan komma hem efter det och vara hos David ett tag, för att kanske åka till London i ett par månader bara.

…det bästa vore ju om David och jag kunde åka någonstans tillsammans… han ska i alla fall kolla upp hur det funkar med hans garantiplats, om han kan ta den ett år senare… (basårsfolket har garantiplats på vissa utbildningar)…

————

Hälsade på John och Ullis igår och fick se nya bäbisen… jätteliten! William och Tilde verkade så stora i jämförelse…

Har träffat Veronica idag, fikat och så. Har dessutom hämtat en väska som jag ska ta med till Johanna.

En skum pryl… I natt drömde jag någonting om att jag, David och Veronica åkte buss, tillsammans med en massa andra… David och Veronica mobbade mig för att det var ett hål i min tvättpåse… och så hände det massa annat också, David hämtade juice till nån tjej (..på en buss?) och lite annat jag inte kommer ihåg…
…men hur som helst, när jag skulle packa ner min tvättpåse idag såg jag att det var två små revor i den… och jag lovar, jag har INTE sett det förut… skumt… fast jag måste väl ha sett det antar jag, men inte registrerat det… eller nåt annat mysko…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *