Hoppa till innehåll

ENGLAND

Jahapps… i morgon bitti bär det av. Jag vet inte hur ofta jag kommer att kunna kolla mail och uppdatera hemsidan, men förhoppningsvis hittar jag väl någon dator någon gång ibland, även om nätnärvaron inte riktigt blir densamma. Jag har bestämt mig för att vara borta i ca en månad den här gången, så snart är jag väl tillbaka igen och surfar runt på nätet som förut.

Hur känns det då? Jag vet fortfarande inte… det är ju så tråkigt det här med David… kika förresten gärna in hos honom och pigga upp honom med ett gästboksmeddelande, länken till hans dagbok står här till höger. :) …men en månad borde ju vara hanterbart. Hoppas det blir bra.

Hade förresten tänkt lägga in en del bilder (från Norrköping och Stockholm, samt kräftfesten och grillfesten) innan jag åkte, men klockan är nu 22.17 och jag prioriterar att packa och att prata med David… så jag får fortsätta med det om en månad, OK? :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *