Hoppa till innehåll

Hej fran London

Johanna bor granne med ett internetcafe… och dar sitter jag nu, medan regnet oser ner utanfor. Det har ar London…

Har blivit mailbombad igen… tur att jag kom online idag, sa att jag kunde tomma… suck, forstar inte varfor man maste fa 150 mail som ser likadana ut…

Resan gick bra igar. Till min stora forvaning lyfte planet faktiskt i tid och vi landade till och med tidigare an beraknat. Jag kom fram till att Stansted Express och bussresan till Norfolk kostar lika mycket… SE ar ganska dyrt! Funderade nastan pa att ta den tidsodande bussen i stallet, men det var nog tur att jag inte gjorde det, for nar jag kom fram till Liverpool Street Station stod Johanna och Claudia dar och vantade! Sa det blev inte alls svart att hitta dem… Claudia ar alltsa en kompis fran Schweiz, som ar har och halsar pa. Hon var ocksa i London forra gangen Johanna var det.

Lagenheten ligger i ett enormt hus, det ser precis ut som ett hotell nar man ar ute i korridoren. 7 svenskar bor dar, nu ska vi se om jag kommer ihag namnen… det ar Johanna, Calle, Kristin, Henrik, Emilia, Lina, Hanna. Nu ar dessutom jag och Claudia dar, samt en kompis till nagon annan, en Johanna till for ovrigt… sa det ar ganska fullt, ingen stor lagenhet precis.

Igar akte vi till Camden och traffade Noah pa The Great Mixer (pub). Intressant att se den omtalade… men han och Johanna ar visst bara vanner nu… hmm.

Forstar inte hur det kan ga at sa mycket pengar… usch, gjorde av med grasligt mycket igar, bara att aka till Camden och tillbaka kostade nastan 4 pund… och sa akte vi ju lite mer, jag kopte en cola, betalade Stansted Express och kopte ett telefonkort…

Kommer nog inte kopa ett SIM-kort, det kostar liksom ca 300 SEK bara for sjalva kortet. Knappast vart det for en manad. kanske far be mamma skicka hit mitt svenska iaf…

Fick efter manga om och men tag pa David igar, fran en telefonkiosk med en massa porrbilder i… foraldrarna daremot, var inte hemma. Jaja, de far val skylla sig sjalva. :)

Ikvall ska vi tydligen ut pa Trash, stamstallet…

Johanna jobbar till sent, sa jag ska roa mig bast jag kan, bland annat forsoka hitta till Victoria Station utan att anvanda tunnelbanan (dyrt) och utan att regna bort (svart). Ska kopa bussbiljett dar…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *